Från enkel plockservice till anpassade helhetslösningar

Circla startades 2011 med en tydlig idé. Att skapa en ny sorts miljötjänst. En premiumtjänst där du som kund sätter villkoren efter dina unika behov. Circla skulle skilja sig från andra aktörer på marknaden med högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Allt från hur kunderna bemöttes i bokningen och under själva hämtningen till att kunderna upplevde att de fått hjälp med lite mer än de förväntade sig.

Du pekar, vi plockar! Precis som det låter så hämtar vi avfallet där det ligger och du som kund sätter gränserna för var och vad vi hämtar.

Idag är vi även Sveriges största aktör på dödsbohantering och innehar alla tillstånd som krävs för värdering, uppköp, bortforsling, återanvändning och samordning av behovsanpassade tjänster. Vi är ISO-certifierade enligt Miljö 14001 och kvalitetssäkrar alla våra samarbetspartners för att skapa den tryggaste kundupplevelsen någonsin.

Att rekrytera rätt personal blev det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Idag har vi en yrkeskompetent men framförallt glädjespridande personal. Det är tack vare vår fantastiska personal som vi nu stolt kan erbjuda våra kunder en återvinningstjänst utöver det vanliga. Testa själv får du se, vi lovar att du kommer bli imponerad.KONTAKTA OSS
0200-22 05 22

Vår hjälpsamma kundservice har öppet måndag-fredag 7-17.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så fort vi kan!


Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer


 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer