Ring oss om Dödsbo

Helhetslösning för dödsbo

Alla erforderliga tillstånd Fullvärdiga försäkringar ISO Miljö 14001-certifiering

Alla erforderliga tillstånd

Fullvärdiga försäkringar

ISO Miljö 14001-certifiering

Kontakta oss
//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/dodsbo-illustration.jpg

Att tömma ett dödsbo är bara början

Att gå igenom ett dödsbo kan vara ansträngande på flera sätt. Genom att använda vår helhetslösning får du hjälp med att lägga fokus på det som är viktigast för dig. Vi hjälper till med värdering, uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt samt städning. Självklart kan du även välja de olika tjänsterna var för sig. Förutom dessa tjänster fungerar vi som samordningstjänst för det mesta ni kan behöva för hantering av dödsbo. Ett bra exempel på det är mäklare.

Vi hanterar dödsbo i alla olika storlekar och kan ofta påbörja arbetet inom ett par dagar. Circla är dessutom ett av få företag som har tillstånd att utföra dödsbotömning.

 

Kontakta gärna vår duktiga kundservice för mer information om hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt - 0200-22 05 22

Mer än 10 års erfarenhet av trygga dödsbolösningar

Vid dödsbotömning kontaktar du vår kundservice för att diskutera omständigheter och förutsättningar samt vilka tjänster du vill ha offererade. Vi bokar gärna ett besök med vår värderingsman som gör en bedömning av uppdragets omfattning och en värdering av bohagets lösöre. Hos oss är värderingen alltid kostnadsfri i samband med offert för bortforsling och du får ett fastställt uppköpsvärde redan i samband med offerten. Du slipper då vänta på osäkra auktioner som kan ta lång tid.

När du har gått igenom din offert och är redo att boka så kontaktar du kundservice via telefon, mail eller live-chatt. Vi gör då en noggrann arbetsbeskrivning och kommer överens om nyckelöverlämning och slutdatum. Självklart får du en bokningsbekräftelse via mail.

Circla utför de tjänster som faller under värdering, bortforsling och flytt medan kompletterande tjänster utförs av kvalitetssäkrade samarbetspartners som är experter på sitt område.

Kontakta gärna vår duktiga kundservice för mer information om hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt - 0200-22 05 22

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/55215766-1.jpeg
//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

RÅDFRÅGNING & BOKNING

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

VÄRDERING & UPPKÖP

Vi värderar och köper upp värdesaker i dödsboet.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

BORTFORSLING

Vi hjälper er med dödsbotömning snabbt och effektivt, oavsett storlek på boytan.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/tick7.png

STÄDNING

Vår samarbetspartner hjälper till med flyttstädning eller andra städuppdrag.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/Circla-vardering-1.jpg
1

Värdering av dödsboet

Vi samarbetar med etablerade uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av värdesakerna i ett dödsbo. Hos oss är värderingen alltid kostnadsfri i samband med offert för bortforsling (för endast värdering kontakta kundservice) och du får ett fastställt uppköpsvärde redan i samband med offerten. Du slipper då vänta på osäkra auktioner som kan ta lång tid.

Avdelare
//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/10/bortforsling.jpg
2

Tömning av dödsboet

Vi sorterar och transporterar bort allt från bostaden. Vi utför alltid tömningen med omtanke. Det som inte kan återanvändas sorteras upp och återvinns på ett miljömedvetet sätt.

Avdelare
//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/10/stadning.jpg
3

Städning av dödsboet

Precis som vid en flyttstädning så ska hela bostaden städas grundligt. Tillsammans med kvalitétssäkrad samarbetspartner erbjuder vi tjänsten städning av dödsbo för sig eller som en del av vårt helhetserbjudande för dödsbo. Kort och gott så städas hela lägenheten ordentligt så att den kan presenteras i bästa möjliga skick vid försäljning eller uthyrning.

Avdelare

Varför Circla är det bästa valet vid Dödsbo

Vi har utvecklat våra helhetslösningar och tömning av dödsbo sedan 2011. Det har vi gjort genom kvalitativa samarbeten och väl utarbetade rutiner. Genom vår ISO miljöcertifiering måste vi garantera att våra samarbetspartners håller den kvalitét som certifikatet kräver. Hur vi utformar helhetslösningen för det dödsbo du har hand om baseras på dina önskemål, förutsättningar och vilka behov som finns för just detta dödsbo. Nyckelhantering likväl som utförande ska vara lika tryggt och säkert oavsett om det utförs av Circla eller om våra samarbetspartners kopplas in under arbetets gång. Självklart är det du som är ansvarig för ett dödsbo som bestämmer vad berört dödsbo behöver för tjänster.

Att tömma dödsbo i Stockholm

Just tömning av dödsbo i Stockholm har alltid varit vår största tjänst, men vi utför dödsbo tömning i stora delar av Mälardalen: Södertälje, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping m.m. Även städer som Uppsala, Norrköping och Gävle är städer som vi ofta utför dödsbo tömningar i. Hittar du inte din ort här? Kontakta oss så kanske vi kan hjälpa dig ändå. Större uppdrag kan vi utföra mer eller mindre rikstäckande efter offert. Exempel på större uppdrag är tömning av stora gårdar och lantbruk.

Vem är det som tömmer ett dödsbo? För att du och det dödsbo du har hand om ska få bästa möjliga förutsättningar att känna er trygga får all vår personal bifoga utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Värderingarna görs av etablerade värderingsmän, bortforsling utförs av utbildad personal och städningen samt andra kompletterande tjänster för dödsbo utförs av godkända aktörer vars tillstånd och certifikat kontrolleras årligen. 

Mer än värdering, tömning och städning

Vi kan hantera värdering av dödsbo, tömning av dödsbo och övriga dödsbo tjänster med kort varsel tack vare att vi i så stor mån det går mottar nycklar innan startdatum och får ett slutdatum för färdigställande, istället för att boka fasta datum. En säker hantering betyder därför inte extra väntetid när det gäller dödsbo. Vi är lika flexibla som en mindre aktör utan att kompromissa kvalitét och säkerhet.

Att ha hand om ett dödsbo är krävande på många sätt, och vi är medvetna om att det är svårt att veta vad man ska vara uppmärksam på. Vid hantering av det praktiska i ett dödsbo finns en uppsjö av aktörer vars tillstånd måste kontrolleras för att man ska vara säker på att de får utföra bortforslingstjänster för dödsbo. I vissa kommuner krävs det att man är underentreprenör till större instans (exempelvis Stockholm Vatten & Avfall) för att få hantera bortforsling av dödsbo. Transporttillstånd räcker inte alltid. Viktigast är att hanteringen är trygg för det dödsbo du ansvarar för, så det är lika viktigt att jämföra tillstånd och rutiner som pris när du ska ta in offerter.  

Din trygghet hos Circla

Det finns även många företag som jobbar med tömning av dödsbo utan tillräckliga försäkringar och som tippar in avfallet gratis som privatpersoner på någon av kommunernas ÅVC:er. Eftersom de inte har samma utgifter som ett godkänt företag har så kan de ge en billigare offert, men hanteringen är både olaglig och bristfällig. Ett dödsbo ska utföras på ett säkert och miljömässigt hållbart sätt.

Berört dödsbo slipper då också utsättas för oväntade ekonomiska oegentligheter. En transparent och tydlig kommunikation mellan dig som ansvarig för dödsbo och Circlas kundservice som experter på hantering av dödsbo garanterar ett bra utförande. Det är därför Circla är störst i Sverige på hantering av dödsbo.

Recension

“Jag har blivit djupt imponerad av Circla och vill bidra till att skydda och stärka ert varumärke i en, som det förefaller, ruffig bransch.” Med vänlig hälsning, Nina Holmström