Ring oss om Dödsbo

Helhetslösning för dödsbo

Alla erforderliga tillstånd Fullvärdiga försäkringar ISO Miljö 14001-certifiering

Alla erforderliga tillstånd

Fullvärdiga försäkringar

ISO Miljö 14001-certifiering

Kontakta oss

Att tömma ett dödsbo är bara en del

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/dodsbo-illustration.jpg

Med vår helhetslösning kan vi hjälpa dig med alla de praktiska delarna i ett dödsbo. Vi förstår vikten av service och respekt för din situation, från första kontakt till tömning, värdering och städning. Vi hjälper även till med uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt. De olika tjänsterna kan även beställas var för sig. Du kan t ex begära att bara tömma dödsboet.

Vi är din samordnare vid dödsbotömning med rätt tillstånd

Circla är ett av få företag som har tillstånd att utföra dödsbotömning. Vi erbjuder även en samordningstjänst när tömningen är klar. Vi har exempelvis goda kontakter med etablerade mäklare. Vi hanterar dödsbo i alla storlekar och påbörjar ofta arbetet redan inom ett par dagar.

Sveriges största aktör för tömning av dödsbo

Med över 10 år i branschen är vi landets största aktör för tömning av dödsbon. När du behöver dödsbotömning kontaktar du vår kundservice för att diskutera omständigheter och förutsättningar samt vilka tjänster du vill ha offererade.

Även värdering av dödsbo och städning

Circla har lång erfarenhet av att uppskatta värdet på ett dödsbo, tömma samt hämta eller flytta möbler och lösören. När du har gått igenom din offert från oss och är redo att boka, kontaktar du oss igen.

Vi gör då en noggrann arbetsbeskrivning och kommer överens om nyckelöverlämning och slutdatum. Du får även en bekräftelse via e-post.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/55215766-1.jpeg
//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

RÅDFRÅGNING & BOKNING

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

VÄRDERING & UPPKÖP

Vi värderar och köper upp värdesaker i dödsboet.
Läs mer om värdering.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

BORTFORSLING

Vi hjälper er med dödsbotömning snabbt och effektivt, oavsett storlek på boytan.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/tick7.png

STÄDNING

Vår samarbetspartner hjälper till med flyttstädning eller andra städuppdrag.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2024/02/evaluating.jpg
1

Lösöresvärde i dödsboet

Vi samarbetar med etablerade uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av värdesaker i ett dödsbo. Hos oss är en värdering alltid kostnadsfri i samband med offert för bortforsling (söker du endast värdering, läs mer om dödsbo värdering) och du får ett fastställt uppköpsvärde redan i samband med offerten. Det ger möjligheten att inte behöva vänta på osäkra auktioner som kan ta lång tid.

Avdelare
//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/10/bortforsling.jpg
2

Tömning av dödsboet

Vid dödsbotömning sorterar vi och transporterar bort allt gods från bostaden. Sådant som inte kan köpas upp eller återanvändas handsorteras inför återvinning, för bästa möjliga miljönytta.

Avdelare
Städning av dödsbo Stockholm
3

Städning av dödsboet

Precis som vid en flyttstädning ska hela dödsboet städas grundligt. Därför erbjuder vi dödsbostädning som en del i vårt tjänsteutbud. Du kan beställa dödsbostädning enbart eller som en del av vårt helhetserbjudande. Då städas hela dödsboet ordentligt så att det kan presenteras i bästa möjliga skick vid försäljning eller uthyrning.

Avdelare

Recension

“Jag har blivit djupt imponerad av Circla och vill bidra till att skydda och stärka ert varumärke i en, som det förefaller, ruffig bransch.” Med vänlig hälsning, Nina Holmström

Kontakta oss för att få veta mer

0200-22 05 22   Kontaktformulär

Växeln och chatten är öppen måndag-fredag 07:00-16:00.

Från utlandet ring (+46)8-40077476.

Varför väljer många Circla för hjälp med dödsbo?

Vi har rätt tillstånd och lång erfarenhet av dödsbotömning. Därför kan du känna dig helt trygg med att lämna över dödsbohanteringen i våra händer. Vi har utvecklat våra helhetslösningar med tömning av dödsbo sedan 2011 och utför alltid arbetet med stor respekt för din situation.

Välj vår miljövänliga dödsbotömning

Genom vår ISO miljöcertifiering måste vi garantera att våra tjänster håller den kvalitet som certifikatet kräver. Vår helhetslösning för det dödsbo du vill ha hjälp med anpassas helt efter dina önskemål och förutsättningar.

Utförande såsom nyckelhantering mm, är i trygga händer och säkert förvar hos oss.

Att tömma dödsbo i Stockholm

Dödsbotömning i Stockholm är mest frekvent, men vi utför även tömning av dödsbo i bland annat Södertälje, Västerås, Örebro, Eskilstuna, Enköping och stora delar av Mälardalen. Vi kan även tömma dödsbo i Uppsala, Norrköping och Gävle.

Hittar du inte din ort här? Kontakta oss så kanske vi kan hjälpa dig ändå. Vid större uppdrag kan vi utföra mer eller mindre rikstäckande efter offert. Exempel på större uppdrag är tömning av stora gårdar och lantbruk.

Vem tar hand om dödsboet?

För att du ska känna dig trygg med oss på Circla får all vår personal bifoga utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Värderingarna görs av etablerade värderingsmän. Bortforsling av dödsboet utförs av utbildad personal, städningen samt andra kompletterande tjänster för dödsbo utförs av godkända aktörer vars tillstånd kontrolleras årligen.

Vi är flexibla

Vi är stora och därför väldigt flexibla, utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet. Värdering, tömning av dödsbo och övriga tjänster kan ofta göras med kort varsel.

Vi tömmer dödsbo med rätt tillstånd

Att ha hand om dödsbo kan vara en omfattande process och det är svårt att veta vad man ska vara uppmärksam på. Det finns en uppsjö av aktörer, vars tillstånd måste kontrolleras för att säkerställa att de faktiskt får hämta dödsbon.

I vissa kommuner måste man vara underentreprenör till större instans (exempelvis Stockholm Vatten & Avfall) för att få hantera bortforsling av grovavfall. Transporttillstånd räcker inte alltid. Viktigast är att hanteringen är trygg för det dödsbo du ansvarar för. Därför är det lika viktigt att jämföra tillstånd och rutiner som pris på tömning av dödsbo när du ska jämföra offerter.

Din trygghet hos Circla

Många företag inom dödsbohantering arbetar utan tillräckliga försäkringar. Vissa aktörer tippar exempelvis eventuellt avfall gratis på någon av kommunens ÅVC:er, genom att utge sig för att vara privatpersoner.

Eftersom de inte har samma utgifter som ett godkänt företag har så kan de ge en billigare offert, men hanteringen är olaglig. Dödsbotömning ska utföras på ett säkert och miljömässigt hållbart sätt. Vår hantering handlar inte om att bara rensa dödsbo, utan om kundanpassade helhetslösningar där allting tas om hand på bästa sätt för alla inblandade.

Pris på rensning av dödsbo

Genom att anlita en godkänd aktör för dödsbotömning slipper du oväntade ekonomiska smällar. Du är välkommen att kontakta oss för en prisförfrågan för att få dödsboet rensat.

En transparent och tydlig kommunikation mellan dig och vår kundservice garanterar ett bra utförande. Det är därför Circla är störst i Sverige på hantering av dödsbo.

Kontakta oss gällande dödsbo

Hör gärna av dig om du har frågor kring röjning, städning, värdering eller uppköp av dödsbo eller andra frågor gällande våra tjänster. Använd formuläret, ring eller chatta med oss!

  Jag blir helst kontaktad via
  telefone-post

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.  Ring oss

  0200-22 05 22

  Växeln och chatten är öppen måndag-fredag 07:00-16:00.

  Från utlandet ring (+46)8-40077476.