Ring oss om Dödsbo

Helhetslösning för dödsbo

Alla erforderliga tillstånd Fullvärdiga försäkringar ISO Miljö 14001-certifiering

Alla erforderliga tillstånd

Fullvärdiga försäkringar

ISO Miljö 14001-certifiering

Kontakta oss

Att tömma ett dödsbo är bara en del

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/dodsbo-illustration.jpg

Med vår helhetslösning kan du lägga fokus på det som är viktigast. Tömma och rensa dödsbo är en del. Vi förstår vikten av service, från första kontakt till tömning, värdering och städning. Vi hjälper även till med uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt. De olika tjänsterna kan beställas var för sig om du t.ex. bara önskar att vi tömmer dödsboet.

Vi är din samordnare vid dödsbotömning med rätt tillstånd

Circla är ett av få företag som har tillstånd att utföra dödsbotömning. Vi erbjuder även en samordningstjänst när tömningen är klar. Vi har exempelvis goda kontakter med etablerade mäklare.  Vi hanterar dödsbo i alla storlekar och påbörjar ofta arbetet redan inom ett par dagar.

Sveriges största aktör för tömning av dödsbo

Med över 10 år i branschen är vi landets störst aktör för tömning av dödsbon. När du behöver dödsbotömning kontaktar du vår kundservice för att diskutera omständigheter och förutsättningar samt vilka tjänster du vill ha offererade.

Även värdering av dödsbo och städning

Circla utför de tjänster som faller under att värdera dödsbo, hämtning / tömning eller flytt. Övriga tjänster utförs av våra kvalitetssäkrade samarbetspartners som är experter på sina respektive områden.

När du har gått igenom din offert från oss och är redo att boka kontaktar du kundservice. Vi gör då en noggrann arbetsbeskrivning och kommer överens om nyckelöverlämning och slutdatum. Självklart får du en bekräftelse via e-post.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/55215766-1.jpeg
//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

RÅDFRÅGNING & BOKNING

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

VÄRDERING & UPPKÖP

Vi värderar och köper upp värdesaker i dödsboet.
Läs mer om värdering.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/right133.png

BORTFORSLING

Vi hjälper er med dödsbotömning snabbt och effektivt, oavsett storlek på boytan.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/tick7.png

STÄDNING

Vår samarbetspartner hjälper till med flyttstädning eller andra städuppdrag.

Värderingsman som värderar föremål, konst och möbler.
1

Värdering av dödsboet

Vi samarbetar med etablerade uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av värdesakerna i ett dödsbo. Hos oss är värderingen alltid kostnadsfri i samband med offert för bortforsling (för endast värdering, läs mer på sidan "värdering") och du får ett fastställt uppköpsvärde redan i samband med offerten. Du slipper då vänta på osäkra auktioner som kan ta lång tid.

Avdelare
//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/10/bortforsling.jpg
2

Tömning av dödsboet

Vid dödsbotömning sorterar vi och transporterar bort allt gods från bostaden. Sådant som inte kan köpas upp eller återanvändas handsorteras inför återvinning, för bästa möjliga miljönytta.

Avdelare
Städning av dödsbo Stockholm
3

Städning av dödsboet

Precis som vid en flyttstädning ska hela dödsboet städas grundligt. Därför erbjuder vi dödsbostädning genom vår kvalitetssäkrade samarbetspartner. Du kan beställa dödsbostädning för sig eller som del av vårt helhetserbjudande. Då städas hela dödsboet ordentligt så att det kan presenteras i bästa möjliga skick vid försäljning eller uthyrning.

Avdelare

Recension

“Jag har blivit djupt imponerad av Circla och vill bidra till att skydda och stärka ert varumärke i en, som det förefaller, ruffig bransch.” Med vänlig hälsning, Nina Holmström

Boka en tid

Kontakta oss och berätta om din situation. En bra början är ett besök med vår värderingsman som värderar dödsboet och gör en bedömning av uppdragets omfattning.

Värderingen av dödsboet är kostnadsfri i samband med offert för tömning / rensning av dödsboet (för endast värdering, kontakta kundservice). I offerten får du ett fastställt uppköpsvärde, på så sätt slipper du vänta på osäkra auktioner utan försäljningsgaranti.

0200-22 05 22

Från utlandet ring (+46)8-40077476.
Växeln är öppen måndag-fredag 7-17.
Chatten är öppen måndag-fredag 7-17.

Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till info@circla.se så återkommer vi så snart vi kan!

Circla är det bästa valet för hjälp med dödsbo

Vi har rätt tillstånd och lång erfarenhet av dödsbotömning. Därför kan du känna dig helt trygg med att lämna över dödsbohanteringen i våra händer. Vi har utvecklat våra helhetslösningar med tömning av dödsbo sedan 2011. Det har vi gjort genom kvalitativa samarbeten och väl utarbetade rutiner.

Välj vår miljövänliga dödsbotömning

Genom vår ISO miljöcertifiering måste vi garantera att våra samarbetspartners håller den kvalitet som certifikatet kräver. Vår helhetslösning för det dödsbo du har hand om anpassas helt efter dina önskemål och förutsättningar.

Nyckelhantering såväl som utförande ska vara lika tryggt och säkert oavsett om det utförs av oss eller våra samarbetspartners.

Att tömma dödsbo i Stockholm

Dödsbotömning i Stockholm är vår största tjänst, men vi utför även tömning av dödsbo i bland annat Södertälje, Västerås, Örebro, Eskilstuna, Enköping och stora delar av Mälardalen. Vi kan även tömma dödsbo i Uppsala, Norrköping och Gävle.

Hittar du inte din ort här? Kontakta oss så kanske vi kan hjälpa dig ändå. Större uppdrag kan vi utföra mer eller mindre rikstäckande efter offert. Exempel på större uppdrag är tömning av stora gårdar och lantbruk.

Vem tar hand om dödsboet?

För att du ska känna dig trygg med oss på Circla får all vår personal bifoga utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Värderingarna görs av etablerade värderingsmän. Bortforsling av dödsboet utförs av utbildad personal, medan städningen samt andra kompletterande tjänster för dödsbo utförs av godkända aktörer vars tillstånd kontrolleras årligen.

Få hjälp med mer än värdering, tömning och städning

Vi kan hantera värdering av dödsbo, tömning av dödsbo och övriga tjänster, ofta med kort varsel. Vi är lika flexibla som en mindre aktör, utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet.

Vi tömmer dödsbo med rätt tillstånd

Att ha hand om dödsbo kan vara en omfattande process och det är svårt att veta vad man ska vara uppmärksam på. Det finns en uppsjö av aktörer, vars tillstånd måste kontrolleras för att säkerställa att de får hämta dödsbon.

I vissa kommuner måste man vara underentreprenör till större instans (exempelvis Stockholm Vatten & Avfall) för att få hantera bortforsling av grovavfall. Transporttillstånd räcker inte alltid. Viktigast är att hanteringen är trygg för det dödsbo du ansvarar för. Därför är det lika viktigt att jämföra tillstånd och rutiner som pris på tömning av dödsbo när du ska jämföra offerter.

Din trygghet hos Circla

Många företag inom dödsbohantering arbetar utan tillräckliga försäkringar. Vissa aktörer tippar exempelvis in eventuellt avfall gratis på någon av kommunernas ÅVC:er, genom att utge sig för att vara privatpersoner.

Eftersom de inte har samma utgifter som ett godkänt företag har så kan de ge en billigare offert, men hanteringen är olaglig. Ett dödsbo ska utföras på ett säkert och miljömässigt hållbart sätt. Vår dödsbohantering handlar inte om att rensa dödsbo, utan om kundanpassade helhetslösningar där allting tas om hand på bästa sätt för alla inblandade.

Tömning av dödsbo och pris

Genom att anlita en godkänd aktör för dödsbotömning slipper du oväntade ekonomiska smällar. Du är välkommen att kontakta oss för en prisförfrågan för att få dödsboet tömt med vår helhetslösning.

En transparent och tydlig kommunikation mellan dig och vår kundservice garanterar ett bra utförande. Det är därför Circla är störst i Sverige på hantering av dödsbo.

Kontakta oss gällande dödsbo

Hör gärna av dig om du har frågor kring röjning, städning, värdering eller uppköp av dödsbo eller andra frågor gällande våra tjänster. Fyll i formuläret, så återkommer vi snarast möjligt.

    Jag blir helst kontaktad via
    telefone-post

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.