Ring oss om Värdering

Värdering av Antikviteter

Kontakta oss

Värdering av föremål, konst och möbler

Vi värderar och köper upp antikviteter, konst, samlarobjekt, vintagemöbler, prydnadsföremål och andra personliga ägodelar. Våra värderingsmän har lång och gedigen erfarenhet. Gäller det värdering av dödsbo kan du läsa mer här om våra tjänster gällande dödsbo.


Värdering på plats

Vid ett fysiskt värderingsbesök går vi igenom det du önskar få värderat. Vi kan erbjuda att köpa upp dina saker till ett fast uppköpsbelopp som innebär att du varken behöver vänta på långa försäljningstider eller auktionsutslag.

Om du har särskilt värdefulla föremål kan vi ombesörja att dina saker säljs på auktion. Vill du ha en värdering för att få en lista på värdet av sakerna i försäkringssyfte eller till en bouppteckning tar vi ett timarvode. Vi har bred kunskap och gott renommé.

Kontakta oss idag så berättar vi mer! Telefon 0200-22 05 22 eller maila oss en förfrågan.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/11/vardering-antik.jpg

Trygga lösningar sedan 2011

I över 10 år har vi på Circla jobbat med värdering av lösöre, uppköp av värdersaker och bortforsling till återanvändning och återvinning.

Bästa möjliga miljönytta

Vårt mål är att så mycket som möjligt av det vi hämtar varje år ska återanvändas medan övrigt sorteras enligt rådande krav för bästa möjliga miljönytta när det slutligen återvinns. Genom löpande utveckling av policys, standardiseringar och kontroller tar vi vårt affärsmässiga ansvar på största allvar och skapar trygghet för både kunder och anställda.

Antikviteter, konst & samlarobjekt

Värdet av antikviteter, konst och samlarobjekt bestäms av dess unika egenskaper, skick, historiskt värde och aktuellt marknadsvärde. Vi gör välgrundade bedömningar enligt internationell standard och lägger stor vikt vid att du ska förstå hur värdebeloppen fastställs.

Bostadstömning

Hos oss är en värdering alltid kostnadsfri i samband med offert för bortforsling av inventarier som inte ska köpas upp. Om du kombinerar värdering och uppköp med bortforsling så dras uppköpsbeloppet av på kostnaden för bortforslingen. När kostnad och uppköpsbelopp är likvärdiga tillämpas kvittningsprincipen och när värdebeloppet överstiger kostnaden betalas överskjutande belopp ut till dig.

Värderingsman som värderar föremål, konst och möbler.

Från värdering till slutstädning

Syftet med vår helhetslösning är att du inte ska behöva möta upp flera olika aktörer för att få en bostad värderad, tömd och slutstädad.

Ett av våra vanligaste upplägg är att vi efter värdering och uppköp av lösöre sorterar och forslar bort resterande inventarier till etablerade återbrukare och certifierade återviningsanläggningar, innan vår samarbetspartner slutför uppdraget med en ordentlig flyttstädning.

Så här går det till

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number1.png

Kontakt

För att boka ett värderingsbesök kontaktar du vår kundservice via telefon, mail, hemsideformulär eller via hemsidans live-chatt.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number2.png

Värdering

Under besöket värderas lösöret samtidigt som vi skapar oss en bild av omfattning och önskemål.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number3.png

Offert

Vi sammanställer informationen och skickar sedan en offert med prisbild inklusive värdebelopp

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number4.png

Bekräftelse

När du godkänt offerten kommer vi överens om praktiska detaljer kring utförandet, bokar uppdraget och skickar dig en bekräftelse.

Vi jobbar sen efter en noggrann
arbetsbeskrivning och när vi är
klara får du en uppdragskvittens

Kontakta oss gällande värdering!

Hör av dig om du har frågor kring värdering. Fyll i formuläret, så återkommer vi snarast möjligt.

    Jag blir helst kontaktad via
    telefone-post

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.