//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/sack2.jpg

Välj Circlas byggsäckar i passade storlek

Våra egna byggsäckar är utvecklade i slitstarkt material för att hålla hög kvalitét oavsett väder.

Letar du efter byggsäckar ska du välja Circlasäcken, som kommer i tre storlekar och två utföranden: vanliga byggsäckar respektive vattentäta modeller, avsedda för exempelvis asbest, borrkax och dammande eller blött material.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/Byggsack-small_2.png

SMALL

Perfekt för trånga utrymmen då säcken kan hängas upp på en pirra och då blir lätt att transportera.

VILKET AVFALL?
Alla typer av byggavfall. Elavfall måste läggas i en egen säck.

MÅTT, VOLYM & MAXVIKT
Längd: 50cm
Bredd: 50cm
Höjd: 85cm
Volym: 160l
Maxvikt: 250kg

BeställFörfrågan

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/Byggsack-Medium_2.png

MEDIUM

Större rivningar, byggen, utrensningar och städdagar.
VILKET AVFALL?
Alla typer av byggavfall. Elavfall måste läggas i en egen säck.
MÅTT, VOLYM & MAXVIKT
Längd: 900mm
Bredd: 900mm
Höjd: 1000mm
Volym: 1 m3
Maxvikt: 1250kg

BeställFörfrågan

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/Byggsack-Large_2.png

LARGE

Skrymmande föremål vid större rivningar, byggen, utrensningar och städdagar.

VILKET AVFALL?
Alla typer av byggavfall förutom fyllnadsmassor

MÅTT, VOLYM & MAXVIKT
Längd: 200cm
Bredd: 90cm
Höjd: 90cm
Volym: 1.8 m3
Maxvikt: 1000kg

BeställFörfrågan

Se pris & beställ byggsäckar online 

Du hittar våra priser och beställer enkelt våra byggsäckar online för snabb leverans och hämtning. Byggsäckarna kan köpas i Stockholm, Uppsala och hela Mälardalen.

Circlas egenutvecklade byggsäckar tillverkas i slitstarkt material för att stå pall i alla väder. Dessutom med snygg design, som ger ett proffsigt intryck på arbetsplatsen. Oavsett behov har vi den optimala byggsäcken för ditt avfall.

Våra byggsäckar klarar allt avfall 

Circlasäckar kan lastas med alla typer av avfall. Byggsäckarna finns i small, medium och large, för allt från lättare till tyngre avfall. Våra byggsäckar är enkla att försluta med krage och dragsnöre. Allt för att minimera risken för spill. Har ni stora volymer finns även möjlighet att beställa container.

Är du osäker på vilken byggsäck du behöver? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på chatt, e-post och telefon.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/01/priser3.jpg

Sortera rätt i byggsäckarna

Är du osäker hur du ska sortera material i byggsäckarna finns en PDF-guide nedanför. Det finns även allmänna villkor och en blankett om du vill överlåta anteckningsskyldighet till oss på Circla.

Hos oss finns en heltäckande service för både företag och privatpersoner till konkurrenskraftiga priser. Fråga efter avtal om du behöver oss för löpande uppgifter så pratar vi om förutsättningarna och en justerad prisbild.

VI ÄR NÄRA TILL HANDS!

Beställ våra tjänster direkt i vår webbapp

Vet du vad du behöver? Beställ direkt i appen. Våra tjänster levereras snabbt och enkelt.Beställ direkt
Bild på telefon med Circla Webapp

Tips inför beställning av byggsäckar i Stockholm

Välj rätt storlek

Är du osäker på vilken storlek du ska välja på byggsäckarna? För att hitta rätt byggsäck behöver du se till volym och typ av avfall. Alla våra byggsäckar har en angiven maxvikt som inte får överskridas.

Dessutom är det viktigt att kunna försluta byggsäckarna när de är fulla. Genom att undvika överlastning kan byggsäckarna lyftas på ett säkert sätt vid hämtning.

Förbjudet innehåll i byggsäckar

Du får vanligtvis inte slänga el och farligt avfall i dina byggsäckar. Framförallt inte om de innehåller annat avfall, eftersom det kan utgöra brandrisk. Det finns dock omständigheter där byggföretag behöver lasta byggsäckar med exempelvis asbest eller provtaget avfall som förorenade massor.

I dessa fall ska Circla meddelas innan din beställning så att vi kan förbereda transporten enligt rådande rutiner för transport av byggsäckar med farligt avfall. Flytande vätskor och el får inte slängas i byggsäckar. Kontakta oss om du behöver bli av med dessa typer av farligt avfall så löser vi det på annat sätt.

Detta gäller för säckar med tungt avfall

Välj byggsäckar för tung last om du har tungt byggavfall som exempelvis fyllnadsmassor. Byggsäckar i storlek medium har en maxvikt på 1250 kg och håller för tungt byggavfall. Dessa byggsäckar kan lastas med upp till en kubik avfall.

Byggsäckar i storlek small håller också för tungt avfall och kan lastas med upp till 250 kg. Dessa byggsäckar kallas ofta för pirrsäckar eftersom de enkelt kan hängas på en pirra.

Byggsäckar small rymmer 190 liter. Byggsäckar i storlek large rymmer nästan två kubik. De håller för upp till 1000 kg, men är främst avsedda för skrymmande avfall. Byggsäckar i large är exempelvis ett bra val för spretigt trädgårdsavfall.

Säckar för asbest och blöta massor

Vi har tagit fram vattentäta byggsäckar för blöta massor eller asbest. De är försedda med en tjock plastfilm som effektivt hindrar vatten och damm från att läcka ut.

Byggsäckar som lastas över angiven maxvikt riskerar att gå sönder i botten när de lyfts vid hämtning. Kontakta oss för rådgivning om du är osäker på vilka byggsäckar du ska välja.

Ta del av vår långa erfarenhet 

Vi har jobbat med byggsäckar sedan 2011 och utvecklar numer egna modeller. Våra byggsäckar är framtagna för att hålla oavsett väder och avfall. Med noga utvalda material får du byggsäckar med mycket hög kvalitet.

Byggsäckar är ett användarvänligt alternativ för både byggföretag och privatpersoner. Säckarna är enkla att fylla och försluta och tar mycket mycket mindre plats än en container. Du kan använda dina byggsäckar inomhus för lättare grovavfall.

När du har fyllt dina byggsäckar så placerar du dem så att en kranbil kommer åt vid hämtning.

I Stockholm är det bra att tänka på placeringen när en byggsäck ska hämtas. Speciellt inne i stadskärnan där framkomligheten kan ha vissa utmaningar.