//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/03/sack2.jpg

Circlasäcken - Tre storlekar, två utföranden

Våra egna byggsäckar är utvecklade i slitstarkt material för att hålla hög kvalitét oavsett väder.

Circlasäckar kan lastas med alla typer av avfall och sedan enkelt förslutas tack vare att de är utrustade med krage och dragsnöre.

Våra byggsäckar finns i tre storlekar och två olika utföranden; den vanliga byggsäcken och den vattentäta byggsäcken avsedd för exempelvis asbest, borrkax och dammande eller blött material.

Är du osäker vilken byggsäck du behöver? Tveka inte att kontakta oss! Vi finns tillgängliga på chatt, e-post och telefon.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/Byggsack-small_2.png

SMALL

Perfekt för trånga utrymmen då säcken kan hängas upp på en pirra och då blir lätt att transportera.

VILKET AVFALL?
Alla typer av byggavfall. Elavfall måste läggas i en egen säck.

MÅTT, VOLYM & MAXVIKT
Längd: 50cm
Bredd: 50cm
Höjd: 85cm
Volym: 160l
Maxvikt: 250kg

BeställFörfrågan

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/Byggsack-Medium_2.png

MEDIUM

Större rivningar, byggen, utrensningar och städdagar.
VILKET AVFALL?
Alla typer av byggavfall. Elavfall måste läggas i en egen säck.
MÅTT, VOLYM & MAXVIKT
Längd: 900mm
Bredd: 900mm
Höjd: 1000mm
Volym: 1000l
Maxvikt: 1250kg

BeställFörfrågan

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/04/Byggsack-Large_2.png

LARGE

Skrymmande föremål vid större rivningar, byggen, utrensningar och städdagar.

VILKET AVFALL?
Alla typer av byggavfall förutom fyllnadsmassor

MÅTT, VOLYM & MAXVIKT
Längd: 200cm
Bredd: 90cm
Höjd: 90cm
Volym: 1800l
Maxvikt: 1000kg

BeställFörfrågan

//www.circla.se/wp-content/uploads/2022/01/priser3.jpg

Pris på byggsäckar

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser vid säckhämtning både för företag och privatpersoner. Företag med behov av återkommande hämtningar får genom att bli avtalskund möjlighet till förmånliga avtalspriser.

Boka Circlas tjänster direkt i vår app!

Circla Webbapp

Vi har utvecklat en APP för att det ska vara lättare för dig att beställa våra tjänster.

Här kan du enkelt och smidigt beställa utställ, hemtag eller skifte av container och byggkärl, hämtning eller leverans av byggsäckar och material samt beställa hämtning av grovavfall.Visa app
Bild på telefon med Circla Webapp

Byggsäckar i Stockholm för hämtning

Mer än hämtning

Vi har jobbat med byggsäckar sedan 2011 och har under flera års tid även utvecklat våra egna byggsäckar. Våra byggsäckar är framtagna för att hålla oavsett väder och vilken typ av avfall du ska lasta dina byggsäckar med. Det är det slitstarka material våra byggsäckar tillverkas i som upprätthåller den höga kvalitén.

Byggsäckar är ett användarvänligt alternativ eller komplement, både för byggföretag och privatpersoner, eftersom byggsäckar är enkla att fylla och försluta. Byggsäckar tar mindre plats än en container och du kan använda dina byggsäckar inomhus för att fylla dom med lättare grovavfall. 

När du har fyllt dina byggsäckar med grovavfall, byggavfall eller trädgårdsavfall så placerar du dina byggsäckar så att en kranbil kommer åt att hämta dom.

Välja storlek

Vilken storlek du ska välja på dina byggsäckar och vilken typ av byggsäckar du behöver ska vara anpassat efter den typ av avfall du ska fylla dina byggsäckar med.

Alla byggsäckar har en angiven maxvikt och du måste kunna försluta dom när dina byggsäckar är fulla. Byggsäckar får inte överlastas eftersom det är viktigt att alla byggsäckar kan lyftas på ett säkert sätt vid hämtning.

Har du tungt byggavfall som exempelvis fyllnadsmassor ska du välja byggsäckar som håller för det. Byggsäckar i storlek medium har en maxvikt på 1250 kg och håller för tungt byggavfall. Dessa byggsäckar kan lastas med upp till en kubik avfall.

Olika sorters byggsäckar

Byggsäckar i storlek small håller också för tungt avfall och kan lastas med upp till 250 kg. Dessa byggsäckar kallas ofta för pirrsäckar eftersom de enkelt kan hängas upp på en pirra.

Byggsäckar small rymmer 190 liter. Byggsäckar i storlek large rymmer nästan två kubik och håller för upp till 1000 kg, men dessa byggsäckar är avsedda främst för skrymmande avfall. För spretigt trädgårdsavfall är byggsäckar i large ett bra val.

Byggsäckar som lastas över den maxvikt som står angiven på alla våra byggsäckar riskerar att gå sönder i botten när de lyfts vid hämtning. Om du är osäker på vilka byggsäckar du ska välja kan du kontakta oss för rådgivning.

Förutom vanliga byggsäckar har vi tagit fram en variant av byggsäckar som är avsedda för blöta massor eller asbest. Skillnaden på vanliga byggsäckar och dessa byggsäckar är att de är vattentäta. Vattentäta byggsäckar är försedda med en tjock plastfilm som effektivt förhindrar vatten och damm från att läcka ut. 

Förbjudet innehåll

I regel får du inte slänga el och farligt avfall i dina byggsäckar, framförallt inte om dina byggsäckar innehåller annat avfall. Det finns dock omständigheter där t.ex. byggföretag behöver lasta byggsäckar med exempelvis asbest eller provtaget avfall som förorenade massor.

I dessa fall ska Circla meddelas innan du beställer dina byggsäckar så att vi kan förbereda transporten enligt rådande rutiner för transport av byggsäckar med farligt avfall. Flytande vätskor och el får inte slängas i byggsäckar. Kontakta oss om du behöver bli av med dessa typer av farligt avfall.