Helhet inom byggavfall

Vi är experter på sortering och bortforsling av byggavfall med manskraft! Plockservice är en effektiv och tidsbesparande tjänst som innebär att er personal kan lämna allt byggavfall där de utfört arbetet, oavsett antal trappor eller andra omständigheter på plats. Vid hämtning sorterar vi upp och bär bort avfallet som lastas i lastbilar med bakgavellyft och transporteras bort direkt. Med denna typ av hämtning krävs inte några tillstånd för containeruppställning eller byggsäckar.

Planera för jobb, inte byggavfall

När du bygger eller renoverar får du byggavfall över som måste tas om hand, vilket kan vara både tungt och tidskrävande. Vår plockservicepersonal hjälper dig att sortera, bära och transportera bort byggavfallet direkt från platsen där du utfört arbetet, så att du kan lägga all din tid och kraft på själva projektet.

En annan fördel med Plockservice är att du slipper söka tillstånd för containeruppställning eller Circlasäckar. Vi transporterar bort byggavfallet på en gång och ser till att det miljösorteras på rätt sätt.

Vanliga frågor gällande byggavfall

Vad räknas som byggavfall?

Byggavfall kan vara gips, väggar, kakel, träplankor, tapet, isolering, kablar, plåt, rör samt annat material som används vid ett bygge eller renovering. Är du osäker så finns vi tillgängliga i för att hjälpa dig.

Vad kostar det?

Vårt standardpris för byggavfall är 744kr ink moms per kubikmeter. Detta inkluderar sortering, lastning, bortforsling samt tippavgifter. Ligger platsen vi ska hämta ifrån utanför vårt hämtningsområde, om byggavfallet ligger svårtillgängligt, är miljöfarligt eller är väldigt tungt så kan vissa extrakostnader tillkomma.

Vad händer med byggavfall?

Vi samarbetar med speciella återvinningsanläggningar som tar hand om ditt byggavfall på bästa möjliga sätt för miljön. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

Kan vi beställa säckar eller en container?

Absolut! Varje dag hjälper vi små och stora företag med byggsäckar och containrar.

Vi hämtar från hela Mälardalen, Göteborg, Nyköping, Norrköping med flera. Städer som ligger i Mälardalen är bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping. Hittar du inte din ort här? Chatta med oss eller ring så kanske vi kan hjälpa dig ändå.

Du är välkommen att kontakta oss eller att boka direkt via vår webbapp!