Vi hämtar ert byggavfall

Om du har byggavfall för hämtning hjälper vi dig så fort som möjligt. Vi är experter på sortering och bortforsling av byggavfall med manskraft. Vår Plockservice är en smidig och tidsbesparande tjänst, där ert byggavfall hämtas var som helst på er arbetsplats.

Byggavfall i säck eller container

Oavsett antal trappor eller andra försvårande omständigheter på plats så hämtar vi byggavfall. Vi sorterar byggavfallet och lastar det i säck eller container på lastbilar med bakgavellyft, för direkt borttransportering. En fördel med denna sorts hämtning av byggavfall är att den varken kräver tillstånd för container eller byggsäckar.

Lägg inte tid på att sortera, bära och transportera

När du bygger eller renoverar behöver du slänga byggavfall och det måste tas om hand på rätt sätt. Det är både tungt och tidskrävande, men med vår plockservice hjälper vi dig att sortera, bära och transportera bort byggavfallet från arbetsplatsen. Allt för att du ska kunna lägga all kraft på kärnverksamheten.

En annan fördel med vår Plockservice är att du slipper söka tillstånd för container eller Circlasäckar. Vi transporterar bort byggavfallet på en gång och ser till så att det miljösorteras på rätt sätt.

Vanliga frågor för byggavfall

Vad är byggavfall?

Byggavfall kan vara gips, väggar, kakel, träplankor, tapet, isolering, kablar, plåt, rör samt annat material som används vid bygge eller renovering. Är du osäker på vad som kan slängas? Tveka inte att ringa oss på 0200-220522 eller mejla info@circla.se.

Vad händer med byggavfallet?

Vi samarbetar med speciella återvinningsanläggningar som tar hand om ditt byggavfall på bästa möjliga sätt för miljön. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

Kan jag beställa container för byggavfall?

Du kan alltid beställa container för byggavfall av oss. Varje dag hjälper vi små och stora företag med att hyra container för byggavfall i Stockholm, Uppsala och hela Mälardalen.

Städer som ligger i Stockholm / Mälardalen är bland annat Södertälje, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping. Hittar du inte din ort här? Chatta med oss eller ring så kanske vi kan hjälpa dig ändå. Om du har större volymer och behöver en container för byggavfall boka direkt via vår webbapp eller kontakta oss vid frågor.

Kan jag beställa säckar för byggavfall?

Precis som med containrar erbjuder vi säckar för byggavfall. Läs mer om Circlas egna byggsäckar här.