Välj vår plockservice för hämtning av grovsopor

Har du grovsopor för hämtning? Vi hämtar i Stockholm och hela Mälardalen. Vår plockservice gör jobbet snabbt och effektivt. Vi är experter på att sortera och transportera grovsopor inför återanvändning och återvinning. Vi hämtar möbler, vitvaror, kläder, husgeråd, trädgårdsavfall, attiraljer och annat som du behöver få bort-transporterat. Anlita oss för hämtning av grovsopor hos företag, privatpersoner och BRF:er.

Så hämtar vi dina grovsopor med plockservice

Vår plockservice innebär hämtning av alla grovsopor som kan forslas bort med manskraft. Det är en smidig och tidsbesparande tjänst där du kan lämna allt grovavfall eller byggavfall där det ligger. Eftersom vi lastar avfallet direkt i våra lastbilar för transport krävs inga tillstånd för container eller byggsäckar.

Bli av med ditt grovavfall med hämtning på plats

Vår trevliga personal hämtar dina grovsopor på plats. Oavsett om de ligger på kontoret, lokalen, bostaden, tomten, vinden eller förrådet tar vi hand om avfallet på nolltid. Allt grovavfall lastas direkt in i våra lastbilar med bakgavellyft – med målet att så mycket som möjligt av det vi hämtar varje år återanvänds.

Resterande grovsopor återvinns enligt avfallshierarkin på högsta miljömedvetna sätt.

Hämtning av grovsopor.
//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number1.png

Du bokar hämtning genom att kontakta kundservice på telefon, mail, live-chatt eller genom att fylla i bokningsformuläret på hemsidan. Det är alltid bra att ta en bild på det du vill bli av med om du har möjlighet.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number2.png

Vi avtalar datum och tid och hämtar dina saker där de ligger, oavsett trappor och andra omständigheter. Avfallet grovsorteras och lastas sedan i lastbilar med bakgavellyft. Vanligt grovavfall transporteras sedan till vår egen avfallsanläggning för detaljsortering och vissa avfallstyper transporteras direkt till kvalitétssäkrade slutdestinationer. 

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number3.png

När hämtningen är klar mailar vi en faktura till beställaren. Det går också bra att betala med swish.

Boka hämtning av grovsopor direkt

Vi hjälper dig så fort som möjligt med att hämta dina grovsopor. Du bokar hämtning och bortforsling på kort varsel – oavsett om det gäller hämtning av soffa, attiraljer eller husgeråd. Det gäller allt från mindre volymer till stora mängder möbler och annat grovavfall.

Boka via vår app

Boka här

"Jag kan verkligen rekommendera Circla, Riktigt proffsig och vänlig firma med toppenpersonal!" 

-Sophie Rydén

Vad är grovavfall?

Grovavfall eller grovsopor i vardagligt tal, är vanligtvis avfall som inte går att slänga tillsammans med hushållsavfallet. Det kan handla om möbler, elektronik, plastföremål, köksattiraljer, vitvaror, cyklar, barnvagnar, med mera.

Vi sorterar dina grovsopor på vår egen återvinningsanläggning. Om du är osäker på vad som ingår i grovavfall – tveka inte att kontakta oss.

Vad är brännbart avfall?

Brännbart avfall är en blandning av olika avfallsmaterial med en gemensam nämnare: de brinner av egen kraft och ska kunna krossas eller rivas på slutdestinationen. Brännbart grovavfall och vanligt brännbart avfall gäller oftast material såsom tyger, papper, trä, plast (ej armerad eller PVC), skumplast, tapetspill, frigolit/cellplast, trä, laminat och mindre takpapp (under 1x1 m).

Vem hämtar mitt grovavfall? 

För att du ska känna dig trygg med vem som hämtar och forslar bort dina grovsopor får all vår personal bifoga utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Hämtning och bortforsling utförs av utbildad personal som tar hänsyn till både människor och egendom.

Regler för hämtning och återvinning av grovavfall

I vissa kommuner krävs en underentreprenör till större instans (exempelvis Stockholm Vatten & Avfall) för att få utföra hämtning och bortforsling till återvinning. Transporttillstånd räcker inte alltid. Därför är det lika viktigt att jämföra tillstånd och försäkringar som att jämföra pris när du ska ta in offerter.

Circla tar ansvar för ditt avfall

Många företag som hämtar och forslar bort avfall arbetar utan tillräckliga tillstånd och försäkringar. Dessutom tippar vissa aktörer in avfallet gratis på någon av kommunernas ÅVC:er, genom att utge sig för att vara privatpersoner.

Eftersom dessa aktörer inte har samma utgifter som ett godkänt företag kan de ge en billigare offert, men utan rätt tillstånd för hämtning och bortforsling. Det är olagligt, men ansvaret läggs ändå på beställaren.

Hämta grovsopor i Stockholm? Vi är ett godkänt företag

Hämtning av grovsopor till återvinning ska utföras på ett säkert och miljömässigt hållbart sätt. Vi hämtar i Stockholm och hela Mälardalen. Genom att anlita en godkänd aktör slipper du som kund oväntade ekonomiska smällar. En transparent och tydlig kommunikation mellan dig som kund och vår kundservice garanterar ett bra och säkert utförande.

Så fungerar vår plockservice vid hämtning av grovsopor

Vår tjänst plockservice har utvecklats sedan år 2011, då Circla startades med inriktning mot hämtning och bortforsling av möbler, trädgårdsavfall och grovavfall. Med åren har våra rutiner vässats för högsta möjliga service – från kundens första kontakt till hämtning, bortforsling och fakturering.

Circlas kvalitetspolicy ställer höga krav på kvaliteten. Vår hämtning utformas alltid efter dina önskemål, förutsättningar och behov. Du som kund bestämmer vad vi ska hämta och var det ska lämnas någonstans. Vårt mål med bortforsling och hämtning genom plockservice är att aldrig begränsas av antal trappor eller andra försvårande omständigheter på plats.

Beställ allt från bostadstömning till kontorstömning 

Vi utför tömning av hus och lägenheter samt många andra tjänster. Till exempel förrådstömning, garagetömning, tömning av lokaler och kontor, hämtning av trädgårdsavfall från tomter och kolonilotter samt hämtning av bråte från fritidshus, lantbruk och lador.

Boka hämtning direkt

Boka här

"Jag har blivit djupt imponerad av Circla och vill bidra till att skydda och stärka ert varumärke i en, som det förefaller, ruffig bransch." 

- Nina Holmström

VI ÄR NÄRA TILL HANDS!

Beställ våra tjänster direkt i vår webbapp

Vet du vad du behöver? Beställ direkt i appen. Våra tjänster levereras snabbt och enkelt.Beställ direkt
Bild på telefon med Circla Webapp