Plockservice, du pekar, vi plockar

Vi är experter på att sortera och transportera bort grovsopor. Vi hämtar möbler, vitvaror, kläder, husgeråd, trädgårdsavfall, attiraljer och annat som du behöver få bortforslat. Vi hämtar hos företag, privatpersoner och BRF:er.

Vad är Plockservice?

Plockservice är helt enkelt bortforsling av sådant som kan hämtas med manskraft.

En effektiv och tidsbesparande tjänst som innebär att du kan lämna allt grov- eller byggavfall där det ligger. Inga tillstånd krävs för containeruppställning eller byggsäckar eftersom vi lastar avfallet direkt i våra lastbilar och transporterar bort det. 

Vår trevliga personal hjälper dig att bära avfallet från den plats det ligger i kontoret, lokalen, bostaden, tomten, vinden eller förrådet och direkt in i våra lastbilar med bakgavellyft. Vårt mål är att så mycket som möjligt av det vi hämtar varje år ska återanvändas, medans resterande återvinns enligt avfallshierarkin på bästa miljömedvetna sätt.  

Hämtning av grovsopor.
//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number1.png

Du bokar hämtning genom att kontakta kundservice på telefon, mail, live-chatt eller genom att fylla i bokningsformuläret på hemsidan. Det är alltid bra att ta en bild på det du vill bli av med om du har möjlighet.

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number2.png

Vi avtalar datum och tid och hämtar dina saker där de ligger, oavsett trappor och andra omständigheter. Avfallet grovsorteras och lastas sedan i lastbilar med bakgavellyft. Vanligt grovavfall transporteras sedan till vår egen avfallsanläggning för detaljsortering och vissa avfallstyper transporteras direkt till kvalitétssäkrade slutdestinationer. 

//www.circla.se/wp-content/uploads/2021/11/number3.png

När hämtningen är klar mailar vi en faktura till beställaren. Det går också bra att betala med swish.

Vår plockservice vid hämtning av grovavfall

Vi har utvecklat vår tjänst Plockservice sedan starten 2011, då Circla startades för att jobba med just hämtning och bortforsling av möbler, trädgårdsavfall och grovavfall. Vi har med åren utvecklat väl utarbetade rutiner och en hög servicenivå från kundens första kontakt med kundservice till hämtning, bortforsling och fakturering. Genom vårt egenupprättade kvalitétsarbete kan vi garantera att vi håller den kvalitét som vår kvalitétspolicy kräver. Hur vi utformar just din hämtning baseras på dina önskemål, förutsättningar och behov. Det är du som kund som bestämmer vart och vad vi ska hämta. Vår idé om bortforsling och hämtning genom Plockservice är att inte begränsas av antal trappor eller andra omständigheter på plats. Förutom bostadstömning i hus och lägenheter är exempel på hämtning vindstömning, förrådstömning, garagetömning, tömning av lokaler och kontor, hämtning av trädgårdsavfall från tomter och kolonilotter samt hämtning av bråte från fritidshus, lantbruk och lador. 

Vem utför din hämtning? För att du ska få bästa möjliga förutsättning att känna dig trygg med vem som utför din hämtning och bortforsling får all vår personal bifoga utdrag ur belastningsregistret innan anställning. Hämtning och bortforsling utförs av utbildad personal som tar hänsyn till både människor och egendom i anslutning till uppdragsplatsen.

Boka med kort varsel

Du kan ofta boka bortforsling och hämtning med kort varsel oavsett om du behöver hämtning av en soffa, hämtning av attiraljer / husgeråd eller om du behöver hämtning av en större mängd möbler / grovavfall. I vissa kommuner krävs det att man är underentreprenör till större instans (exempelvis Stockholm Vatten & Avfall) för att få utföra hämtning och bortforsling till återvinning. Transporttillstånd räcker inte alltid. Det är därför lika viktigt att jämföra tillstånd och försäkringar som det är att jämföra pris när du ska ta in offerter.  

Circla tar ansvar

Det finns många företag som jobbar med hämtning och bortforsling utan tillräckliga tillstånd och försäkringar och som tippar in avfallet gratis som privatpersoner på någon av kommunernas ÅVC:er. Eftersom de inte har samma utgifter som ett godkänt företag kan de ge en billigare offert, men utan rätta tillstånd är hämtning och bortforsling genom dessa företag olagligt, och ansvaret läggs i dessa fall på beställaren. Bortforsling till återvinning ska utföras på ett säkert och miljömässigt hållbart sätt. Du som kund slipper också utsättas för oväntade ekonomiska oegentligheter genom att använda en godkänd aktör. En transparent och tydlig kommunikation mellan dig som kund och Circlas kundservice garanterar ett bra och säkert utförande. 

“Jag har blivit djupt imponerad av Circla och vill bidra till att skydda och stärka ert varumärke i en, som det förefaller, ruffig bransch.” Med vänlig hälsning, Nina Holmström

"Jag kan verkligen rekommendera Circla, Riktigt proffsig och vänlig firma med toppenpersonal!" 

-Sophie Rydén

Boka Circlas tjänster direkt i vår app!

Circla Webbapp

Vi har utvecklat en APP för att det ska vara lättare för dig att beställa våra tjänster.

Här kan du enkelt och smidigt beställa utställ, hemtag eller skifte av container och byggkärl, hämtning eller leverans av byggsäckar och material samt beställa hämtning av grovavfall.Visa app
Bild på telefon med Circla Webapp