Byggavfall

Vi är experter på att sortera och forsla bort byggavfall. Vi sorterar, bär och transporterar bort avfallet från byggarbetsplatsen. En effektiv och tidsbesparande tjänst för ert företag som innebär att er personal kan lämna allt byggavfall där de utfört arbetet.

Inga tillstånd krävs för containeruppställning eller byggsäckar. Vi lastar byggavfallet direkt i våra lastbilar och transporterar bort avfallet. På större byggarbetsplatser kan vår personal bära och sortera byggavfallet i containrar samt byggsäckar. Ert företag sparar tid och pengar när våra återvinningstekniker sorterar upp avfallet för att minimera tippavgifter och miljöpåverkan.Vanliga frågor

 • Connector.

  Vad är en kubikmeter?

  En kubikmeter är den volym som ryms i en kub med måtten 1x1x1 meter. Vi tar betalt för platsen ditt byggavfall tar i vår lastbil och vi ser till att packa med så lite luft som möjligt.

 • Connector.

  Exempel på byggavfall

  Byggavfall kan vara gips, väggar, kakel, träplankor, tapet, isolering, kablar, plåt, rör samt annat material som används vid ett bygge eller renovering. Är du osäker så fråga oss gärna i chatten här nere.

 • Connector.

  Vad kostar det?

  Vårt standardpris för byggavfall är 595kr per kubikmeter. Detta inkluderar sortering, lastning, bortforsling samt tippavgifter. Ligger platsen vi ska hämta ifrån utanför vårt hämtningsområde, om byggavfallet ligger svårtillgängligt, är miljöfarligt eller är väldigt tungt så kan vissa extrakostnader tillkomma.

 • Connector.

  Vad gör ni med byggavfallet?

  Vi samarbetar med speciella återvinningsanläggningar som tar hand om ditt byggavfall på bästa möjliga sätt för miljön. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

 • Connector.

  Kan vi beställa byggsäckar eller en container?

  Varje dag hjälper vi små och stora företag med byggsäckar och containrar. Titta gärna under fliken “våra tjänster” för att läsa mer.

 • Connector.

  Vart hämtar ni?

  Vi hämtar från hela Mälardalen, Göteborg, Malmö, Nyköping, Norrköping med flera. Städer som ligger i Mälardalen är bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping. Hittar du inte din ort här? Skriv i chatten här nere så kanske vi kan hjälpa dig ändå.

SÅ GÅR DET TILL

bokning

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

hämtning

Vi sorterar, lastar och städar upp efter oss.

betalning

Vi skickar en faktura när hämtningen är slutförd.

support

Vår hjälpsamma kundsupport finns med dig hela vägen från bokning till betalning.

Kontakta oss
0200-22 05 22

Växeln är öppen måndag-fredag 7-17.
Chatten är öppen måndag-fredag 7-16.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så snart vi kan.


Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer


 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer