Dödsbo> Dödsbostädning
 
 
 

Dödsbostädning

 

Det är mycket att tänka på som anhörig när någon närstående har gått bort. Det tar ofta lång tid att gå igenom och tömma ett dödsbo eftersom det kan vara svårt att veta vad som ska sparas till de efterlevande, vad som ska återvinnas, skänkas eller säljas. När tömningen av dödsboet väl är klart återstår städningen. Precis som vid en flyttstädning så ska hela bostaden städas grundligt, ugnen ska bli skinande ren igen, golvbrunnarna rensas, skåpen torkas ur osv. Detta är något vi på Circla kan hjälpa till med. Tillsammans med kvalitétssäkrad samarbetspartner erbjuder vi tjänsten städning av dödsbo för sig eller som en del av vårt helhetserbjudande för dödsbo.

Kort och gott så städas hela lägenheten ordentligt så att den kan presenteras i bästa möjliga skick vid försäljning eller uthyrning.

Vi på Circla erbjuder en helhetslösning för dödsbon, där vi arbetar i tre steg.

Steg 1 Vi gör en värdering av dödsboet i samarbete med ett flertal auktionshus.

Steg 2 Vi tömmer och forslar bort allt lösöre i hela dödsboet och återvinner det som ska återvinnas.

Steg 3 Städning av dödsboet. Hela dödsboet städas ordentligt.

Vill du slippa tänka på allt detta är du välkommen att kontakta oss på Circla så gör vi jobbet åt dig. Vår helhetslösning underlättar hanteringen av dödsboet för dig. Du slipper krånglet med att kontakta flera olika olika företag för värdering av dödsboet, försäljning, tömning av dödsboet samt slutligen städningen. Självklart erbjuder vi även tjänsterna separat om så önskas.KONTAKTA OSS
0200-22 05 22

Växeln är öppen måndag-fredag 7-17.
Chatten är öppen måndag-fredag 7-16.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så snart vi kan.


Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer


 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer