Beställ jord med hemleverans

Letar du efter jord på säck med hemleverans? Ta hjälp av oss på Circla, så levererar vi jorden snabbt och effektivt till hemmet, arbetsplatsen eller lantstället. Oavsett vilken typ av jord du behöver har vi rätt produkt i vårt breda sortiment. Du hittar jord för odling såväl som plantering och växtnäring. Allt av hög kvalitet, med näring och mineraler. Välj mellan jord på lösvikt och jord på säck, beroende på dina specifika behov.

Köpa storsäck med jord

Om du är ute efter storsäck med jord har du kommit helt rätt. Våra storsäckar med jord väger 1 ton och levereras så fort som möjligt till din angivna adress. Tack vare våra tunga lastbilar kan vi köra ut stora laster med jord på storsäck direkt hem till dig. Det är bara att välja hur många stora jordsäckar du vill ha levererade så fixar vi resten. Vi har många olika jordar på storsäck att välja mellan, för odlingar och planteringar – inomhus såväl som utomhus.

Välj jord på lösvikt

I vårt noga utvalda sortiment kan du beställa jord på lösvikt online. Fördelen med att köpa jord på lösvikt är att jorden levereras i container. Du kan välja mellan att låta den stå kvar på platsen eller hämtas efter att jorden har levererats. Vi levererar jord på lösvikt i Stockholm med omnejd, där körningen debiteras per timme.

När du beställer jord på lösvikt i Stockholm styrs priset av vilken lastbil som krävs för leverans. Vi kör ut lösviktsjord på lastbilar med antingen liftdumper, lastväxlare samt kranbil med skopa. Valet av leveransform beror på storleken på beställningen samt om du väljer jord på säck eller jord på lösvikt.

Vilken jord på säck ska jag välja?

Kvaliteten på jorden är avgörande för dina projekt, oavsett om det handlar om små planteringar inomhus eller stora odlingar i trädgården, rabatten eller ute på fältet. Eftersom olika sorters jordar passar specifika växter och grödor är det viktigt läsa på innan det är dags att beställa jord. Därför erbjuder vi ett stort antal jordar i säck såväl som på lösvikt, som tagits fram för olika ändamål.

Plantor inomhus kräver ofta en jord av högre kvalitet, eftersom de yttre förutsättningarna vanligtvis är sämre, med begränsat solljus och mindre naturlig näring. Det säger sig självt att en blomma i kruka har sämre förutsättningar att växa än växter som befinner sig under solljus ute i naturen. Även odlingar utomhus i exempelvis rabatt eller odlingslåda behöver en näringsrik jord för att må bra. Vi har jordar som kan användas för planteringar både inomhus och utomhus, vilket är ett smart val om du är på osäker på vilken jord du ska beställa.

Beställa jord till gräsmattan

Om du behöver jord till gräsmattan har vi allt från storsäckar med jord till jord på lösvikt. Du väljer med fördel en mineralrik jord med stabil struktur. Det gäller både för sådda gräsytor och rullade gräsmattor. Genom att beställa jord med sand får den välkommen genomsläpplighet och en stabil struktur, som tillåter skötsel med större maskiner.