Har du grovsopor du vill bli av med?

Vi är experter på att sortera och transportera bort grovsopor. Vi hämtar möbler, vitvaror, kläder och annat som du behöver få bortforslat. Vår trevliga personal hjälper dig att bära avfallet från den plats det ligger i bostaden eller på tomten och direkt in i våra lastbilar. Vårt mål är att så mycket som möjligt av det vi hämtar ska återanvändas eller återvinnas på bästa miljömedvetna sätt. Allt som går att återanvända skänker vi till vår samarbetspartner Myrorna så att det kommer till användning igen.

Hämtningen debiteras från 695kr per kubik. Ligger dina grovsopor svårtillgängligt, innehåller farligt avfall eller är väldigt tungt kan det tillkomma vissa extrakostnader. Svar på de flesta frågor angående detta finner du längre ner på sidan.VANLIGA FRÅGOR

 • Connector.

  Vad är en kubikmeter?

  En kubikmeter är volymen som ryms i en kub med måtten 1x1x1 meter.

 • Connector.

  Vad är grovsopor?

  Grovsopor är generellt alla föremål som använts i bostaden. Det kan vara möbler i trä, plast eller metall, leksaker, skidor, madrasser, cyklar, barnvagnar eller böcker. Är du fortfarande osäker? Chatta med oss här så hjälper vi dig.

 • Connector.

  Vart hämtar ni?

  Vi hämtar från hela Mälardalen men även i andra städer som Nyköping, Norrköping med flera. Städer som ligger i Mälardalen är bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping. Hittar du inte din ort här? Skriv i chatten här nere så kanske vi kan hjälpa dig ändå.

 • Connector.

  VAD INGÅR I KUBIKPRISET?

  Allt ingår i kubikpriset vid en standardhämtning: Framkörning, sortering, packning, lastning, bortforsling samt tippkostnader. Om vi stöter på omständigheter som gör att något måste debiteras separat så meddelar vi alltid dig innan hämtning för att undvika överraskningar. Detta hör dock inte till vanligheterna.

 • Connector.

  Vad gör ni med grovsoporna ni hämtar?

  I första hand ser vi till att så mycket som möjligt går till återanvändning genom vår samarbetspartner Myrorna. Det som inte går att återanvända återvinner vi omsorgsfullt på speciella återvinningsanläggningar. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

 • Connector.

  MÅSTE JAG FÖRBEREDA HÄMTNINGEN ELLER VARA HEMMA?

  Nej, du behöver inte sortera eller samla ihop avfallet, vi hämtar det från platsen där det ligger. Vitvaror måste dock vara urkopplade innan vi kommer. Detta gäller allt som är direktkopplat med vatten eller el. Fråga oss så kan vi rekommendera elektriker och rörmokare vid behov. Om det vi ska hämta inte är inlåst så behöver du inte vara hemma vid hämtningstillfället.

 • Connector.

  Vad räknas som farligt avfall

  Farligt avfall är oftast flytande vätskor så som oljor, kemikalier, rengöringsmedel, färg och hygienartiklar. Men det kan även vara andra föremål såsom elavfall. Ring oss om du är osäker.

SÅ GÅR DET TILL

bokning

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

hämtning

Vi sorterar, lastar och städar upp efter oss. Vi ser till att så mycket som möjligt går till återanvändning.

betalning

Betala inget på plats. Vi skickar en faktura när allt är klart.

support

Vår hjälpsamma kundsupport finns med dig hela vägen från bokning till betalning.

KONTAKTA OSS
0200-22 05 22

Vår hjälpsamma kundservice har öppet måndag-fredag 7-17.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så fort vi kan!


Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer


 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer