Flytt / Bostadstömning


Flytt

Vi utför alla typer av flyttuppdrag där vi ser till att dina ägodelar flyttas från A till B med stor omtanke och försiktighet. Vi kan även hjälpa till med flyttstädning och magasinering.

 

Bostadstömning

Bostadstömning innebär att vi kan tömma hela eller delar av exempelvis hus/villa, lägenhet, bod/förråd, sommarhus eller tomt och gård. Inget ställe är för otillgängligt eller för stort för oss. Varje hämtning är unik, så fråga gärna vår kundservice om just dina specifika omständigheter så hittar vi en lösning som passar dig. Vi har självklart alla nödvändiga tillstånd för sortering och transport.

Vi utför flyttjänster och bostadstömning i Stockholm och Mälardalen, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Enköping, Linköping och Norrköping.Vanliga frågor


 • Connector.

  Vad kostar flytt?

  Flytt kostar från 1580kr/tim inkl. moms. Flytt debiteras från vår utgångspunkt till att vi är tillbaka vid utgångspunkten när flytten är klar. Timdebiteringen varierar beroende på storlek av lastbil och antal personal som behövs för flytten. Vid långdistansflytt kan det tillkomma ett miltillägg.

 • Connector.

  Vad kostar bostadstömning?

  Vi debiterar endast för mängden vi hämtar och inget annat. Vårt standardpris är 696kr per kubikmeter och då ingår allt (framkörning, sortering, lastning, bortforsling och tippavgifter). Om något är extra tungt, miljöfarligt eller svårtillgängligt så kan det tillkomma en tilläggskostnad.

 • Connector.

  Kan ni hjälpa till med flyttlådor?

  Självklart! Vi kan ta med både flyttlådor och packplast som vi sedan lägger på fakturan.

 • Connector.

  Hur långt innan behöver man boka?

  Ofta kan vi hjälpa dig redan inom ett par dagar efter du kontaktat oss. Det är dock bra att boka i god tid så du är säker på att få hjälp precis när det passar dig.

SÅ GÅR DET TILL

Bokning

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

Flytt

Vi ser till att dina saker flyttas dit du vill med stor försiktighet.

Betalning

Vi skickar en faktura när allt är klart.

support

Vår hjälpsamma kundsupport finns med hela vägen från rådgivning till betalning.

KONTAKTA OSS
0200-22 05 22

Vår hjälpsamma kundservice har öppet måndag-fredag 7-17.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så fort vi kan!


Våra samarbetspartners

 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer