Bli av med byggavfallet

När du byggt eller renoverat så kan det vara skönt att slippa ta hand om allt byggavfall som blir över. Våra återvinningstekniker hjälper dig att sortera och transportera bort byggavfallet ända från platsen där du utfört arbetet. Du som kund slipper alltså göra någonting alls.

En annan fördel med vår tjänst är att du slipper söka tillstånd för containeruppställning eller Circlasäckar. Vi transporterar bort byggavfallet på en gång och ser till att det miljösorteras på bästa sätt.Vanliga frågor


 • Connector.

  VAD ÄR EN KUBIKMETER?

  En kubikmeter är den volym som ryms i en kub med måtten 1x1x1 meter. Vi tar betalt för platsen ditt byggavfall tar i vår lastbil och vi ser till att packa med så lite luft som möjligt.

 • Connector.

  EXEMPEL PÅ BYGGAVFALL

  Byggavfall kan vara gips, väggar, kakel, träplankor, tapet, isolering, kablar, plåt, rör samt annat material som används vid ett bygge eller renovering. Är du osäker så fråga oss gärna i chatten.

 • Connector.

  VAD KOSTAR DET?

  Vårt standardpris för byggavfall är 695kr inkl moms per kubikmeter. Detta inkluderar sortering, lastning, bortforsling samt tippavgifter. Ligger platsen vi ska hämta ifrån utanför vårt hämtningsområde, om byggavfallet ligger svårtillgängligt, är miljöfarligt eller är väldigt tungt så kan vissa extrakostnader tillkomma.

 • Connector.

  VAD GÖR NI MED BYGGAVFALLET?

  Vi samarbetar med speciella återvinningsanläggningar som tar hand om ditt byggavfall på bästa möjliga sätt för miljön. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

 • Connector.

  KAN JAG BESTÄLLA CIRCLASÄCKAR ELLER EN CONTAINER?

  Varje dag hjälper vi privatpersoner med byggsäckar och containrar. Titta gärna under fliken våra tjänster för att läsa mer.

 • Connector.

  VART HÄMTAR NI?

  Vi hämtar från hela Mälardalen, Göteborg, Malmö, Nyköping, Norrköping med flera. Städer som ligger i Mälardalen är bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping. Hittar du inte din ort här? Skriv i chatten så kanske vi kan hjälpa dig ändå.

SÅ GÅR DET TILL

Bokning

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

Hämtning

Vi sorterar, lastar och städar upp efter oss.

Betalning

Betala inget på plats. Vi skickar en faktura när allt är klart.

support

Vår hjälpsamma kundservice finns med hela vägen från bokning till betalning.

KONTAKTA OSS
0200-22 05 22

Vår hjälpsamma kundservice har öppet måndag-fredag 7-17.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så fort vi kan!


Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer


 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer