Är du vår nästa miljöhjälte?

 

Circla skiljer sig från andra aktörer på marknaden genom att ha högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Idag har vi en yrkeskompetent men framförallt glädjespridande personal. Det är tack vare vår fantastiska personal som vi nu stolt kan erbjuda våra kunder en miljötjänst utöver det vanliga!

Efter flera år av att vara störst i Sverige på helhetslösningar för dödsbohantering och andra tjänster som utförs med bakgavelbilar så utökade Circla även mot byggbranschen, och det har vi inte ångrat en sekund! Vi har nu en egen anläggning i Upplands Väsby med containerpark för både lastväxlare och liftdumpers samt kranbilar för Circlasäckar.

Här nedan ser du de annonser som vi har ute just nu. Tveka inte att skicka en spontanansökan om just ditt område inte är utannonserat. Vi är alltid intresserade av att knyta kontakter med nya stjärnor!

[email protected]Plockservice

Vi söker en ny stjärna till Plockservice! Sök via arbetsförmedlingen genom att klicka på knappen nedan, eller skicka ett mail till [email protected]

Till annonsen

Plockservice timme

Vi söker timanställda till Plockservice! Sök via arbetsförmedlingen genom att klicka på knappen nedan, eller skicka ett mail till [email protected]

Till annonsen


Vi söker kranchaufför!

Just nu söker vi en kranchaufför! Klicka på knappen nedan så kommer du till annonsen i Arbetsförmedlingens Platsbank.

Till annonsen

HÅLL UTKIK!

Vi har inga fler tjänster att tillsätta just nu än de du ser här, men du alltid skicka en spontanansökan till [email protected]!

Det finns inga fler tjänster att söka just nu

Fältansvarig/
produktionschef


Ditt huvuduppdrag är att vara personalen behjälplig ute på fältet samtidigt som du lär dig Circla som ett rinnande vatten för att i framtiden kunna utveckla och styra fältverksamheten själv.

Läs mer och ansök här

SÅ GÅR DET TILL

Ansökan

Skicka in din ansökan.

Intervju

Blir vi intresserade är du välkommen på intervju.

Provdag

Går du vidare från intervjun är du välkommen på en förutsättningslös provdag där du jobbar en dag ute på fältet.

Anställning

Går du vidare från provdagen erbjuds du en visstids eller provanställning.