Jobba hos oss

Circla skiljer sig från andra aktörer på marknaden genom högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen! Vi har utarbetat en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess där vi bortser från personliga brev för att ofärgat kunna fokusera på kravprofilen. 

Här nedan finns de platsannonser som vi har ute just nu. Tveka inte att skicka en spontanansökan om ditt område inte finns utannonserat just nu. Det gör du genom att maila ditt CV och en motivationstext om varför du vill jobba hos oss, till info@circla.se!

PLOCKSERVICE

Vi söker en ny stjärna till Plockservice! Sök via arbetsförmedlingen genom att klicka på knappen nedan, eller skicka ett mail till camilla@circla.se.

Till annonsen

VI SÖKER KRANCHAUFFÖR!

Just nu söker vi en kranchaufför! Klicka på knappen nedan så kommer du till annonsen i Arbetsförmedlingens Platsbank.

Till annonsen

PLOCKSERVICE TIMME

Vi söker timanställda till Plockservice! Sök via arbetsförmedlingen genom att klicka på knappen nedan, eller skicka ett mail till camilla@circla.se

Till annonsen

HÅLL UTKIK!

Vi har inga fler tjänster att tillsätta just nu än de du ser här, men du alltid skicka en spontanansökan till info@circla.se!