Helhetslösning för dödsbo


Att gå igenom ett dödsbo kan ​vara ansträngande på flera sätt. Genom att använda vår helhetslösning får du hjälp med att lägga fokus på det som är viktigast för dig. Vi hjälper till med värdering, uppköp av värdesaker, bortforsling och/eller flytt samt städning. Självklart kan du även välja de olika tjänsterna var för sig. Förutom dessa tjänster fungerar vi som samordningstjänst för det mesta ni kan behöva för hantering av dödsbo. Ett bra exempel på det är mäklare.

Vi hanterar dödsbo i alla olika storlekar och kan ofta påbörja arbetet inom ett par dagar. Circla är dessutom ett av få företag som har tillstånd att utföra dödsbotömning.

Vi utför dödsbotömning i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skåne, Norrköping samt i hela Mälardalen. Exempel på städer i Mälardalen är Örebro, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Enköping, Norrtälje och Södertälje.

 SÅ GÅR DET TILL

Rådfrågning & bokning

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

Värdering & uppköp

Vi värderar och köper upp värdesaker i dödsboet.

BORTFORSLING

Vi sorterar, lastar och forslar bort.

Städning

Vår samarbetspartner Qleano hjälper till med flyttstädning eller andra städuppdrag.

Våra tjänster för dödsbo

Vi kan hjälpa dig med de flesta tjänster som ett dödsbo kan behöva och vi garanterar kvalitén även på våra samarbetspartners eftersom våra tillstånd kräver kontinuerlig kvalitetssäkring. Nedan kan du läsa mer om några av våra tjänster för dödsbo.

dödsbo göteborg

Värdering och uppköp

Vi samarbetar med etablerade uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av värdesakerna i ett dödsbo.
Hos oss är värderingen alltid kostnadsfri i samband med offert för bortforsling (för endast värdering kontakta kundservice) och du får ett fastställt uppköpsvärde redan i samband med offerten.
Du slipper då vänta på osäkra auktioner som kan ta lång tid.

dödsbo stockholm

BORTFORSLING

Vi sorterar och transporterar bort allt från bostaden. Det som kan återanvändas tas gärna emot av Myrorna som vi har ett nära samarbete med.
Vi utför alltid tömningen med omtanke. Det som inte kan återanvändas sorteras upp och återvinns på ett miljömedvetet sätt.

städning dödsbo stockholm göteborg

Städning

Vi hjälper er med dödsbostädning snabbt och effektivt, oavsett storlek på boytan.

flytthjälp dödsbo stockholm göteborg

Flytthjälp

Vi kan även hjälpa till med att flytta saker från dödsboet till andra adresser eller till magasinering. Vi samarbetar med flera stora magasineringsföretag.

mäklarförmedling dödsbo stockholm göteborg

Mäklarförmedling

Vi samarbetar med mäklarhus som hjälper till med en eventuell försäljning av bostaden.

KONTAKTA OSS
0200-22 05 22

Växeln är öppen måndag-fredag 7-17.
Chatten är öppen måndag-fredag 7-16.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så snart vi kan.

Varför Circla är det bästa valet

Förutom att använda sig av Circla för värdering och tömning av dödsbo så kan man använda oss som en samordningstjänst. Eftersom vi har alla tillstånd som krävs och är ISO miljöcertifierade så måste vi garantera kvalitén på de samarbetspartners vi tar in åt er som är ansvariga för att tömma bostad. Om det dödsbo ni har hand om har stopp i ett avlopp så kan vi samordna rörmokare och om ert dödsbo behöver sanering så tar vi även hand om det. Det är bara ett par exempel av många tjänster vi kan samordna när ni behöver tömma lägenhet eller hus. Hur vi syr ihop tjänstepaketet för just ert dödsbo anpassas helt efter behov och framförallt enligt era egna önskemål. Ni ska på ett tryggt sätt kunna lämna ut nyckeln till Circla och sedan få tillbaka den igen när allt är klart oavsett vilka tjänster som utförts däremellan. Självklart är det ni som är ansvariga för att tömma ett dödsbo som bestämmer vad berört dödsbo behöver för tjänster efter offert. Ni gör beställningarna tillsammans med vår kundservice, vi utför enligt plan och nycklarna lämnas sen tillbaka till er. Behöver ni att nyckeln istället lämnas till exempelvis mäklare efter tömning av bostad så ser vi till att detta sköts med nyckelkvittens.

Dödsbo Stockholm och dödsbo Göteborg har alltid varit våra största tjänster, men nu har vi även dödsbo Malmö.  Förutom dessa städer täcker vi hela Mälardalen. Städer som ligger i Mälardalen är bland annat Södertälje, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping. Vi hämtar även i andra städer som Uppsala, Norrköping och Gävle med flera. Hittar du inte din ort här? Kontakta oss så kanske vi kan hjälpa dig ändå. Stora tömningar kan vi göra mer eller mindre rikstäckande efter offert.

Vem går in i ett dödsbo? All vår personal anställs efter utdrag ur polisregistret för att ert dödsbo ska vara i så trygga händer som möjligt. Värderingarna görs av riktiga värderingsmän, bortforsling av utbildad personal och städningen av godkänd aktör med garanti för dödsbo.

Det är inga problem för oss att hantera dödsbo med kort varsel eftersom vi har stora möjligheter att möblera om i vårt schema. En säker hantering betyder därför inte extra väntetid för er. Vi är lika flexibla som en mindre aktör utan att kompromissa med kvalitén.

Att ha hand om ett dödsbo är inte något man gör ofta som privatperson och vi är medvetna om att det är svårt att veta vad man ska vara uppmärksam på. Hantering av dödsbo är en speciell bransch och för att hitta rätt bland aktörer som jobbar med dödsbo på olika sätt så bör man som ansvarig för ett dödsbo se över vilka tillstånd företaget har. I vissa kommuner krävs det att man är underentreprenör till större instans (exempelvis Stockholm Vatten & Avfall) för att få hantera bortforsling av dödsbo. Transporttillstånd räcker inte alltid. Viktigast är att hanteringen är trygg för det dödsbo ni har hand om.

Det finns många företag i vår bransch som jobbar utanför ramarna med tömning och hantering av dödsbo, som inte har tillräckliga tillstånd och som löser uppgifter själva som deras försäkringar egentligen inte täcker. Det gör inte Circla. Vi ser till att ni får det dödsboet behöver utfört på ett säkert och hållbart sätt men med samma effektivitet. Det innebär att berört dödsbo slipper ekonomiska oegentligheter och att det hanteras respektfullt och transparant och lämnas i önskvärt skick när tjänsterna är utförda. Tät kommunikation mellan ansvarig för dödsbo och kundservice på Circla är grunden till en önskvärd kundupplevelse; Det är därför Circla är störst i Sverige på hantering av dödsbo.

“Jag har blivit djupt imponerad av Circla och vill bidra till att skydda och stärka ert varumärke i en, som det förefaller, ruffig bransch. Med vänlig hälsning, Nina Holmström”

VANLIGA FRÅGOR

 • Vad är en kubikmeter?

  En kubikmeter är den volym som ryms i en kub med måtten 1x1x1 meter. Vi tar betalt för platsen sakerna tar i vår lastbil.

 • Vad gör ni med det ni hämtar?

  Om du önskar ser vi till att så mycket som möjligt går till återanvändning genom vår samarbetspartner Myrorna. Det som inte går att återanvända återvinner vi omsorgsfullt på speciella återvinningsanläggningar. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

 • Vad kostar dösbo tömning?

  Vi debiterar endast för mängden avfall vi hämtar från dödsboet och inget annat. Vårt standardpris är 695kr per kubikmeter och då ingår framkörning, sortering, lastning, bortforsling samt tippkostnader.

  Om något är extra tungt, miljöfarligt, svårtillgängligt eller om dödsboet ligger utanför vårt normala hämtningsområde kan det tillkomma en tilläggskostnad.

 • Hur sker betalningen?

  Du betalar inget på plats utan vi skickar en faktura när allt är klart.

 • Var utför ni hämtningar?

  Dödsbo Stockholm och dödsbo Göteborg har alltid varit våra största tjänster, men nu har vi även dödsbo Malmö. Förutom dessa städer täcker vi hela Mälardalen. Städer som ligger i Mälardalen är bland annat Södertälje, Västerås, Örebro, Eskilstuna och Enköping. Vi hämtar även i andra städer som Uppsala, Norrköping och Gävle med flera. Hittar du inte din ort här? Kontakta oss så kanske vi kan hjälpa dig ändå. Stora tömningar kan vi göra mer eller mindre rikstäckande efter offert.

 • Måste jag vara på plats?

  Nej, du behöver inte vara på plats. I bokningsskedet kommer vi överens om hur nyckelöverlämningen ska gå till och har sedan telefonkontakt under arbetets gång.

 • Hur fungerar nyckelhanteringen?

  Vi hämtar nycklarna i början och du får sen tillbaka dem när allt är tömt, städat och klart. Du slipper då sköta nyckelöverlämningar med flera olika företag.

Läs mer om…

arvskifte dödsbo stockholm göteborg

Arvskifte

Läs om hur ett ett arvskifte fungerar.

kvarlåtenskap dödsbo stockholm göteborg

Kvarlåtenskap

Här kan du läsa mer om dödsboets kvartlåtenskap, tillgångar och skulder.

bouppteckning dödsbo stockholm göteborg

Bouppteckning

Vi hjälper dig att få koll på hur en bouppteckning fungerar.

Förvaltning av dödsbo stockholm göteborg

Förvaltning av dödsbo

Hur fungerar egentligen förvaltning av dödsbo? Här kan du läsa mer.

Dödsbostädning dödsbo stockholm göteborg

Dödsbostädning

Här kan du läsa mer om hur en dödsbostädning går till.


Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer


 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer