Key account manager

KOMMUN: DANDERYD | YRKE: UTESÄLJARE

Om dig

Circla är ett ISO-certifierat återvinningsföretag som ligger rätt i tiden; Med högt miljöfokus, starkt driv och en entreprenörsanda som inte går att ta miste på!

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom återvinningsbranschen med fokus på containrar och byggsäckar. Du måste självklart vara driven i ditt mål att sälja bäst på marknaden!

Vi är ett glatt team som sitter i ljusa fräscha lokaler i Danderyd där vi alla drar åt samma håll, uppåt! Du får värdens bästa kollegor, tillgång till Circla-bil och självklart arbetsmobil, dator och säljstöd. Gymkort på iForm i samma kontorsbyggnad för dig som presterar på topp! iForm erbjuder förutom ett högklassigt gym gratis solarium, massage, bastu och ångdusch.

Varje dag hjälper vi privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att sortera, transportera och återvinna olika typer av avfall. Tillsammans bidrar vi till ett hållbart samhälle. Det är det som driver oss. Vi är Circla!

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.

Din profil

Kompetenser
KRAV
  • Försäljningsvana, uppsökande försäljning företag
MERITERANDE
  • Försäljningsvana, telefonförsäljning
Språk
KRAV
  • Svenska
MERITERANDE
  • Engelska:

Körkort
  • B
Arbetslivserfarenhet
KRAV
  • Utesäljare:2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi är ett företag under tillväxt som söker en säljare som kan få oss att skjuta i höjden på riktigt tillsammans med vår nuvarande personal! Du kommer att sälja tjänster främst mot byggbranschen. Primärt säljer du tjänster inom byggsäckar och containrar samt vår eminenta plockservice. Du måste ha erfarenhet och ett befintligt kontaktnät från samma bransch, det är ett krav. Circla behöver en säljare med befintligt kontaktnät som är självständig och inte måste börja från noll.

Ansvarsområden:

  • Uppsökande B2B-försäljning mot relevanta brascher samt bearbetning av varma kunder
  • Ta fram offerter baserat på egna och/eller kundens behovsanalyser
  • Viss logistikplanering kan förekomma

Du har fria tyglar när det gäller hur du bearbetar din varma och söker upp kalla kunder. Frihet under ansvar innebär att så länge kunderna kommer in och stannar kvar så spelar det ingen större roll vilka tider du jobbar eller med vilken metod du bokar dina möten. Vi kvalitetssäkrar NKI och mäter försäljning istället för att sätta strama ramar. Vi förväntar oss dock ett stort engagemang och vilja att samarbeta då vi är ett litet företag under stor utveckling och jobbar som ett lag.

Övrigt

Lön
Diskuteras vid intervju

Anställningsvillkor

  • Frihet under ansvar men man måste vara flexibel i enlighet med mål, budget och arbetsbelastning samt matcha kundernas behov

Arbetsplats

Danderyd

 

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Minette Andersson, Operativ Chef
[email protected]

Företagets adress

Enebybergsvägen 16 Danderyd

Postadress

Circla Recycling AB
enebybergsvägen 16
18236 danderyd

Telefonnummer

0200220522