Behovsanställd fältpersonal Göteborg

KOMMUN: GÖTEBORG | YRKE: FLYTTKARL / STADSBUD

 

Om dig

Vi jobbar som ett lag och att lyfta och hjälpa varandra i det dagliga arbetet är otroligt viktigt, så vi behöver flyttpersonal med hög positiv energi och förmågan att se lösningar. Jobbet är fysiskt krävande så någon som har ett stort sport eller -träningsintresse har en enorm fördel. Circla skiljer sig från andra aktörer på marknaden genom att ha högre fokus på kundbemötande och upplevt mervärde. Att rekrytera rätt personal är det viktigaste fundamentet i bygget mot visionen. Idag har vi en yrkeskompetent men framförallt glädjespridande personal och det är tack vare dom som vi nu stolt kan erbjuda våra kunder en miljötjänst utöver det vanliga. Det här är alltså något för dig som gillar högt tempo och att jobba med kroppen men som samtidigt förstår vikten av service i världsklass, flexibilitet och noggrannhet. Vi värdesätter vår service högst av allt. Tillsammans gör vi skillnad!

Din profil

Kompetenser
Meriterande
  • Kontorsflyttning
  • Privathemsflyttning
  • Flyttpackningsvana
  • Källsortering
Språk
  • Svenska
Körkort
  • B
Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Circla är ett miljöcertifierat och entreprenörsdrivet företag som jobbar med helhetslösningar inom bostadstömning, dödsbon och företagstjänster. Vi växer och tempot är högt och krävande, men väldigt roligt! Det är häftigt att vara med där det händer. Vi gör flyttar av värdeföremål samt sorterar upp och forslar bort hela hem för återanvändning/detaljerad återvinning. Det vi hämtar sorterar vi upp på plats hos kund, lastar på våra fina rosa lastbilar och kör till samarbetspartner för återanvändning samt av Stockholm Vatten & Avfall anvisade återvinningscentraler. Vi utför även flytt och montering, ommöblering på kontorshotell och kärltömningar hos företag. Man jobbar oftast i par om två på en bil där den ena har rollen som uppdragsansvarig och den andra som fältarbetare. Vi vill ha in dig med hög arbetsmoral, stor arbetsvilja och flexibilitet! Du ska vara en noggrann glädjespridare som har ett öga för detaljer eftersom vår hantering måste hålla högsta kvalitét!

Övrigt

Lön

Timlön enl. ök.

Anställningsvillkor

Då Göteborgskontoret endast är öppet vid behov så varierar arbetstiderna men de är alltid förlagda dagtid på vardagar. Chans till heltid finns i framtiden för rätt person.

Arbetsplats

Göteborg