Låt oss ta hand om ert grovavfall

Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för alla avfallstyper, med hög servicenivå och fokus på ert företags förutsättningar. Våra återvinningstekniker är experter på att sortera och bortforsla grovsopor. Vi utför alla typer av grovsopshämtningar från förrådsrensningar och lokaltömningar till hämtning av emballage eller tunglyft. Kostnaden är från 595kr per kubikmeter ex moms.

Är ni i behov av kontinuerliga hämtningar så har vi skräddarsydda kärllösningar för alla avfallstyper. Vi har även designade miljöstationer som platsbyggs för att smälta in i kontorslandskapet. Läs gärna mer om kontorsåtervinning

Har ni sekretessmaterial i form av papper, datorer eller annat känsligt material som ska destrueras så kan ni läsa mer om vår sekretesshantering.

Vi har även en helhetslösning för flytt och montering. Läs mer om vår flytt och monteringstjänster.Vanliga frågor

 • Vad är en kubikmeter?

  En kubik är 1x1x1 meter. Volymen på det vi hämtar räknas ut i relation till storleken på lastibilsskåpet. Personalen packar så noga de kan för att få bort så mycket luft som möjligt.

 • VAD INGÅR I KUBIKPRISET?

  Allt ingår i kubikpriset vid en standardhämtning: framkörning, sortering, packning, lastning, bortforsling samt tippkostnader. Om vi stöter på omständigheter som gör att något måste debiteras separat så meddelar vi alltid er före hämtning för att undvika överraskningar. Detta hör dock inte till vanligheterna.

 • ÄR ELAVFALL DYRARE?

  Elavfall debiteras som vanligt grovavfall men sorteras och transporteras enligt gällande riktlinjer. Kontakta oss så berättar vi mer.

 • VAD RÄKNAS SOM MILJÖFARLIGT AVFALL?

  Farligt avfall är oftast flytande vätskor så som oljor, kemikalier, rengöringsmedel, färg och hygienartiklar. Men det kan även vara andra föremål. Kontakta oss om du är osäker.

 • MÅSTE JAG FÖRBEREDA HÄMTNINGEN PÅ NÅGOT SÄTT?

  Ni behöver inte sortera eller samla ihop avfallet, vi hämtar det från platsen där det ligger. Vitvaror måste dock vara urkopplade innan bortforsling. Detta gäller allt som är direktkopplat med el eller vatten. Fråga oss så kan vi även förmedla elektriker eller rörmokare vid behov.

 • BEHÖVER NI KOMMA OCH SE AVFALLET INNAN NI ÅTAR ER DET?

  Det räcker oftast att ni ringer och berättar i stora drag vad ni vill bli av med. Man kan också ta en bild på avfallet och maila till oss. Ju mer information vi får i mailet angående vilken kommun det ska hämtas i, tillgänglighet och omständigheter ju bättre kan vi svara på direkten.

SÅ GÅR DET TILL

bokning

Ring oss på 0200-22 05 22 eller skicka en förfrågan online.

hämtning

Vi sorterar, lastar och städar upp efter oss.

betalning

Betala inget på plats. Vi skickar en faktura när allt är klart.

support

Vår hjälpsamma kundsupport finns med dig hela vägen från bokning till betalning.

KONTAKTA OSS
0200-22 05 22

Växeln är öppen måndag-fredag 7-17.
Chatten är öppen måndag-fredag 7-16.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till [email protected] så återkommer vi så snart vi kan.


Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer


 
 

Våra samarbetspartners

Klicka för att läsa mer