Är du vår nästa miljöhjälte?

 

Varje dag gör vår personal en stor insats för miljön. Genom att hjälpa våra kunder med en smart miljösortering ser de till att så mycket som möjligt går till återanvändning. Det är därför en självklarhet för oss att kalla dem för miljöhjältar.

 

Om tjänsten

Då vi främst jobbar med bortforsling av möbler och annat grovavfall så är vår primära uppgift att se till att allt vi hämtar återanvänds eller återvinns på detaljnivå. Man jobbar oftast i team bestående av minst två personer.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 7-16 med en timmes lunchrast, men man ska vara flexibel med övertid vid behov.

Om dig

Som fältarbetare är det viktigt att du gillar variation då arbetet är väldigt omväxlande och våra uppdrag ofta skiljer sig från dag till dag. Du är positiv, lösningsorienterad och stark. Då du kommer att möta många kunder och jobba i team så är en hjälpsam attityd jätteviktigt. God service står i fokus på Circla och är en röd tråd i hela verksamheten.

Om du dessutom är intresserad av träning så är det här det perfekta jobbet för dig då kondition och tunga lyft är en del av vardagen!

B-körkort är ett krav och erfarenhet av lätt-lastbil samt bra lokalkännedom är meriterande.

Vad gäller tidigare erfarenheter så är det viktigaste för oss att du är rätt person. Det innebär att du har rätt attityd och inställning. Hög energi är även det ett stort plus. Vi ser till att du får stöd och utveckling för att kunna utföra ett bra arbete och du blir en del av ett ungt, drivet och roligt team.

Om oss

Circla Recycling är ett modernt återvinningsföretag som erbjuder en heltäckande service där vi med ett mycket högt miljöfokus hjälper företag och privatpersoner med hantering av grov- samt byggavfall.

Vi utgår från nya fräscha lokaler i Danderyd och börjar ofta morgonen med en gemensam frukost i äkta laganda! Om du vill vara med i en växande organisation med unga, hungriga lagspelare i en dynamisk miljö så har du kommit helt rätt! Vi är just nu inne i en spännande fas där vi växer kraftigt, så det finns goda möjligheter att få nya, ännu större ansvarsuppdrag i framtiden om du är rätt person för oss.

För att ansöka skickar du ett mail med ett personligt brev och cv till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan!

 SÅ GÅR DET TILL

Ansökan

Skicka in din ansökan.

Intervju

Blir vi intresserade är du välkommen på intervju.

Provdag

Går du vidare från intervjun är du välkommen på en förutsättningslös provdag där du jobbar en dag ute på fältet.

Anställning

Går du vidare från provdagen erbjuds du en visstids eller provanställning.